Tarinamestarit

Tervetuloa tarinoiden ja pelien maailmaan!

Tarinamestarit ry on pohjoissatakuntalainen kulttuuriyhdistys, joka tarjoaa elämyksellisiä pelejä lähialueiden asukkaille. Kotipaikkakuntamme on Kankaanpää. Olemme pieni mutta toimelias yhdistys, joka uskoo tarinoiden voimaan, yhdessä vietettyjen hetkien arvokkuuteen ja yhdessä tekemisen riemuun.

Tarinamestareiden mukana pääset etsimään murhaajaa jännittäville murhamysteeripäivällisille, etsimään aarretta aktiivisissa, tarinallisissa toimintapeleissä ja ratkomaan mitä mielenkiintoisimpia aivopähkinöitä arvoitushuonepeleissä. Käsikirjoitamme tarinat ja suunnittelemme pelit itse – kyseessä on joka kerta ainutlaatuinen kokemus. Kerää siis mieleisesi porukka ja tule mukaan!

Tarinamestarien pelit ovat hauskimmillaan, kun niitä pelataan hyvässä työ-, sukulais- tai kaveriporukassa. Pelit sopivat erinomaisesti myös tykypäiviin, polttareihin, pikkujouluihin, erilaisiin illanviettoihin sekä keventäväksi osuudeksi esimerkiksi kokouspäiviin. Valitse julkinen tila, jossa pidät juhlat, niin Tarinamestarit tuovat pelin luoksesi.

Katso Tarinamestareiden video

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa:

Tutustu pelitarjontaamme ja tilaa elämyksellinen peli Tarinamestareilta.