Arvoitushuonepelit

Arvoitushuonepelit

Tarjolla olevat pelit:

Arvoitushuonepeli on melkein kuin pakohuonepeli: aikaa on vain käytettävissä enemmän, ei tarvitse paeta mistään ja arvoitushuone itsessään on täysin liikuteltavissa paikasta toiseen. Arvoitushuone ei ole kiinteä rakennelma, vaan se voidaan rakentaa melkeinpä mihin tahansa asiakkaan toivomaan julkiseen tilaan.

Arvoitushuonepeli kestää noin 2 tuntia. Arvoitushuonepeliä pelataan joukkueittain. Yleensä joukkueeseen kuuluu 1–3 pelaajaa. Joukkueiden määrä riippuu pelaajien määrästä ja pelin luonteesta. Useimpiin arvoitushuonepeleihin mahtuu 1–20 pelaajaa, riippuen tietysti siitäkin, missä peli järjestetään.

Arvoitushuonepelin voi tilata esimerkiksi kaveri-, työkaveri- tai sukulaisporukalle johonkin julkiseen tilaan. Arvoitushuonepeli sopii myös hyvin ohjelmaksi muun muassa tykypäivään, kokouksiin, polttareihin, pikkujouluihin, luokkakokouksiin tai erilaisiin illanviettoihin. Arjen stressi unohtuu takuulla, kun lähtee porukalla metsästämään ratkaisua Tarinamestarien kieroihin mutta hauskoihin arvoituksiin!

Arvoitushuonepelissä huoneeseen on kätketty arvoitus, johon voi löytää vastauksen ratkaisemalla kuuden tai seitsemän aivopähkinän ketjun. Pelin voittaa, jos selviää tämän esteradan läpi ja löytää vastauksen pelin alussa annettuun kysymykseen.