Tietoa arvoitushuonepelistä

Arvoitushuonepeli

Arvoitushuonepeli on melkein kuin pakohuonepeli: aikaa on vain käytettävissä enemmän, ei tarvitse paeta mistään ja arvoitushuone itsessään on täysin liikuteltavissa paikasta toiseen. Arvoitushuone ei ole kiinteä rakennelma, vaan se voidaan rakentaa melkeinpä mihin tahansa asiakkaan toivomaan julkiseen tilaan.

Arvoitushuonepeli kestää noin 2 tuntia. Arvoitushuonepeliä pelataan joukkueittain. Yleensä joukkueeseen kuuluu 1–3 pelaajaa. Joukkueiden määrä riippuu pelaajien määrästä ja pelin luonteesta. Useimpiin arvoitushuonepeleihin mahtuu 1–20 pelaajaa, riippuen tietysti siitäkin, missä peli järjestetään.

Arvoitushuonepelin voi tilata esimerkiksi kaveri-, työkaveri- tai sukulaisporukalle johonkin julkiseen tilaan. Arvoitushuonepeli sopii myös hyvin ohjelmaksi muun muassa tykypäivään, kokouksiin, polttareihin, pikkujouluihin, luokkakokouksiin tai erilaisiin illanviettoihin. Arjen stressi unohtuu takuulla, kun lähtee porukalla metsästämään ratkaisua Tarinamestarien kieroihin mutta hauskoihin arvoituksiin!

Arvoitushuonepelissä huoneeseen on kätketty arvoitus, johon voi löytää vastauksen ratkaisemalla kuuden tai seitsemän aivopähkinän ketjun. Pelin voittaa, jos selviää tämän esteradan läpi ja löytää vastauksen pelin alussa annettuun kysymykseen.

Tarinamestarit ry toimii Pohjois-Satakunnassa Kankaanpäässä ja sen lähialueilla. Järjestämme pelejä ainoastaan julkisissa tiloissa, kuten esimerkiksi juhlapaikoissa, kylätaloissa, kahviloissa tai ravintoloissa. Kankaanpäässä yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa:

Punainen tupa

Meggala

Postelli

Lumiainen

Liikulteltava pakohuone – miten se toimii?

Me tuomme sovittuun paikkaan pelin, sinä tuot pelaaajat.

Jos et ole järjestämässä tilaisuutta (kokousta, tykyä, tms.), vaan ihan vain haluat pelata pari tuntia hyvällä porukalla, suosittelemme yllä mainittujen yhteistyökumppaniemme tiloja. Valitse listasta se, joka parhaiten sinulle sopii. Tilan vuokra noin kahdeksi tunniksi sisältyy tuolloin arvoitushuonepelin hintaan ja neuvottelemme tilan vuokraajan kanssa puolestasi. Voimme toki järjestää pelin myös muussa julkisessa tilassa, mutta tällöin tilanvuokra ei sisälly pelin hintaan ja sinun tulee itse neuvotella tilan vuokraajan kanssa.

Jos olet jo varannut julkisen tilan esim. kokousta varten, tuomme pelin paikalle toivomanasi ajankohtana. Kun tilaat Tarinamestareilta pelin, tarkistamme, että toivomasi peli on vapaana kokouspäivänä ja neuvottelemme kanssasi siitä, mihin kohtaan päivää haluat pelin sijoittaa. Tilan vuokra ei sisälly pelin hintaan, koska kyseessä on tilan pitempiaikainen vuokraaminen.

Kutsut – tästä peli alkaa!

Kun olet tilannut ja maksanut pelin, Tarinamestarit ry lähettää sinulle kutsun arvoitushuonepeliin sähköpostitse. Tilaajana sinun tehtäväksesi jää jakaa kutsut muille pelaajille. Kutsun mukana tulee myös peliohje, joka sisältää pelin säännöt sekä hyviä vinkkejä, joita hyödyntää pelin aikana.

Mitä, jos joku ei pääsekään tulemaan?

Me rakennamme arvoitushuoneen joko pienemmälle tai isommalle määrälle pelaajia ja myös pelin hinta riippuu pelaajien määrästä. Jos haluat muuttaa pelaajien määrää, sinun tulee tehdä se viimeistään 5 päivää ennen pelipäivää. Sen jälkeen ilmoittamasi pelaajien määrä on sitova.

Voi ei – meidän pitääkin perua peli tällä kertaa! Vai voimmeko siirtää pelin?

Pelin siirtäminen on helppoa ja täysin ilmaista: ota yhteyttä Tarinamestareihin mahdollisimman pian, niin sovitaan uudesta päivämäärästä. Jos olet jo varannut juhlatilan, muistathan ottaa juhlatilan omistajaan yhteyttä erikseen ja siirtää varaustasi heilläkin.

Arvoitushuonepeli voidaan perua puolin ja toisin ilman erillisiä kuluja ilmoittamalla siitä kirjallisesti tai sähköpostilla viimeistään 5 päivää ennen pelin järjestämistä. Tuon ajan jälkeen Tarinamestarit ry ei enää palauta osallistumismaksuja.

Vakuutukset voimassa?

Tarinamestarien sopimusehtoihin kuuluu, että tilaajalla ja osallistujilla tulee olla palveluntarjoajan tapahtumaan osallistuessaan voimassa oleva täysajan tai vapaa-ajan tapaturmavakuutus tai matkavakuutus. Tilaajan yhteyshenkilön on tiedotettava tästä velvoitteesta kaikille osallistujille.

Arvoitushuonepeli on hauska tapa viettää aikaa kivalla porukalla. Tutustu arvoitushuonepelivalikoimaamme.

Ullakkohuoneen arvoitus

Tarinamestareiden verkkokauppaan